Passie & Enthousiasme

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat het vooral gaat om weten wie je zelf bent. Dat het belangrijk is om vanuit je eigen kracht je omgeving op een positieve wijze te benaderen. Dit zorgt ervoor dat je als vanzelf dingen voor elkaar krijgt, zonder dat het je heel veel energie kost. Sterker nog: wie met passie werkt en enthousiasme uitstraalt krijgt daar passie en enthousiasme voor terug. Met dezelfde passie als waarmee ik muziek maak, begeleid ik bedrijven, projecten en mensen bij transities, optimalisaties en fusies in de pensioenbranche. De juiste toon is cruciaal. Perfecte timing een must. En samenwerken van grote toegevoegde waarde.

Innovaties & Initiatieven

Vanuit zowel professie als passie ben ik als conceptbedenker en -ontwikkelaar nauw betrokken bij de coöperatie SamenLeven. Bedoeld voor ZZP-ers en MKB-ers gericht op het samen ontwikkelen van een inkomensvoorziening voor later. Door te investeren in de regionale economie, bijvoorbeeld in woningen, woon/zorg, energie en infrastructuur. Dat levert niet alleen rendement op, maar versterkt ook de regio. De coöperatie is van en voor ondernemers, SamenLeven Conceptontwikkeling BV vult de benodigde randvoorwaarden in, zoals het aantrekken van werkkapitaal, een slim administratiesysteem voor het platform, de binding van investeringsdoelen en het voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.

Voor meer informatie, zie www.samenleven-rivierenland.nl.

Lid van het IM-register

Het IM-Register wil datgene zijn wat de naam suggereert: een onafhankelijk en openbaar register waarin zichtbaar is welke personen in Nederland op professionele basis interim management uitvoeren.

Voor meer informatie, zie www.imregister.nl.

We hebben voor het eerste samengewerkt in een project waarmee een nieuw product werd geïntroduceerd in de pensioenregeling van een grote multinational. Aansluitend is het deelnemersportaal dat is gekoppeld aan de pensioenregeling uitgebreid. In een volgend project hebben we samen de transitie van Shell Pensioenfonds geleid. Administratie en communicatie werden geoutsourced van Shell Pensioenbureau Nederland BV naar Syntrus Achmea.

Arnoud is een gedreven project manager, die snel en gestructureerd tot een pragmatisch aanpak en een acceptabel plan komt. Als mijn “tegenspeler” in de genoemde projecten altijd constructief op zoek naar een oplossing. In onze gezamenlijke agile aanpak, zorgt Arnoud voor een gezonde dosis “blauwe” realiteit. Het hogere doel, een succesvolle tijdige implementatie, staat voorop.  Ik heb dit ervaren als echt partnership, samen bouwen we het resultaat. Schouder aan schouder het vele werk in onze complexe organisaties, samen met vele collega’s voor elkaar brengen. Creatief, met kennis van zaken en doelgericht.

 

Gerco van der Wilt, Syntrus Achmea Pensioenbeheer NV